Unmade Copenhagen i krise

Her på Modebloggen lytter vi gerne på vandrørene i modebranchen og sidste nyt er at det går absolut skidt for Unmade Copenhagen i branchen. Nedadgående varekvalilteter og utrolig dårlig opførsel overfor butikkerne, gør at butikkerne smider dem ud på stribe. Der er slet ikke styr på det administrative og man forsøger at opkræve penge fra kunder der har betalt og man er ikke ked af at gå i kødet på selv store aktører i modebranchen.

Heldigvis for Unmade er de under em større paraply nemlig House of Accessories. Under porteføljen har House of Accessories accessories således i forvejen brandsne Unmade Copenhagen, Maya Copenhagen og By Burin i denne kategori.

Kikker man dybere ned i papirerne kan man se at de handler med alt fra accessoriesbranchen til at et kloakfirma.

Mode-bloggen lurer på om vi ikke snart ser et frasalg af virksomheden eller en total lukning af Unmade Copenhagen. Vi lytter forsat på vanrørene og lige som mange andre historier kommer der en senere forlængelse af føljetonen Unmade Copenhagen.

Hvem er UnMade Copenhagen?

UnMade Copenhagen er et dansk design firma, der er gået globalt. Det blev grundlagt i året 2009 og har siden da haft stor succes, ikke alene på det danske marked, men også i udlandet. Dette brand sælges i store dele af Europa; blandt andet i Skandinavien, Storbritannien, Tyskland, Spanien og mange andre lande.

UnMade lever for det sexede, romantiske, feminine og elegante design. Men de står også for mange andre ting. Der bliver sat stor fokus på miljø og genbrug.

Deres holdning er at vi alle har forpligtelse til at tage vare og beskytte vores planet. De opfordre derfor alle til at gribe chancen og tage ansvar.

Som firma i modebranchen, der beskæftiger sig med mange forskellige tekstil producenter, er de yderst opmærksom på deres ansvar og deres krav til leverandørerne.

De vælger leverandør baseret på grundlæggende krav om sundhed, sikkerhed, miljø, etiske standarder og overholdelse og opsætning af korrigerende handlinger.

Danmarks hovedstad har desuden været en stor inspiration for design teamet. De historiske bygninger og kulturen har været inspiration og skabt ideer til deres design og arbejdsmiljø.

Det varme, farverige og nede på jorden miljø, er hvad mærket ønsker at udstråle i deres skabelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *