Tid til mere end kun kjoler

Ups… Kom vist til at være lidt for langt fremme i min kjoler og lidt for tidligt ude… Men jeg kunne simpelthen ikke nære mig, solen skinnede og fuglene sang, det lugtede af forår og tid til at finde kjolen frem fra gemmerne -og det er jo ikke til at stå for, når man er ultra feminist og tilhænger af sus i skørterne.

Skulle til en brunch hos et aldrende familiemedlem i Århus og stod op til sol fra en blå himmel og fik selvfølgelig straks den helt fantastiske ide at trække min fine sommerkjole, som jeg nød i fulde drag sidste sommer, frem fra gemmerne og lege sol og sommer i kolonihavehuset… Og glemte i min iver, at vi stadig skriver februar og foråret ikke helt er nærværende endnu og blev helt soaked in luxury i regnvejret . Men det var skønt, så længe det varede.

Til min rædsel havde værten dog også opdaget solens stråler og flyttet arrangementet fra stuen og ud på terassen, så vi alle kunne nyde godt af det livgivende lys. Det var ren og skær luxury. Og det var lyst, det er der ingen tvivl om, men det var dælme ikke sommer varme grader, der dominerede den smukke dag… Men det resultat at jeg nu ligger i min seng med feber og rendende næse. I stedet for at sidde på min plads på kontoret. Vupti! Det var en kold omgang og jeg tror ikke det bliver til sommerskørter eller en kjole i den nære fremtid… Men det er da let at lade sig rive med, ikke, når man har gået rundt i sit lille vinterhi i mange måneder efterhånden og så pludselig aner sommertendenser i luften. Troede ellers at jeg var kommet mig over den slags modemæssige dumheder, jeg er trods alt godt inde i mine 30’ere, men et dress kan man altid bruge. Men nej, man bliver åbenbart ikke for gammel til at være mode uansvarlig, når man er tilhænger af de skønne kjoler. Man må lide.