Stort produksortiment hos Gila & Feldt

Gila & FeldtVia en tæt kontakt med faste kunder kan Gila & Feldt tilfredsstille deres kunders behov – dette er en helt unik egenskab, som ingen andre butikker kan prale af.

Det tætte samarbejde betyder således konstant feedback fra kunderne, som informere Gila & Feldt om, hvad de efterspørger og siger til deres nuværende kollektioner.

Herefter kan Gila & Feldt tilrettelægge deres næste kollektioner, således de opfylder hvad kunderne gerne vil have – smart, unikt og ikke mindst en stor tilfredsstillelse for dig som kunde.

Det er naturligvis ikke alt tøjet, der produceres på opfordring fra kunderne, men en stor del gør og Gila & Feldt har dog også deres egne bud på moderne og stilfulde trends, som naturligvis også fylder en stor del af sortimentet. Det feminine og moderne look passer perfekt til den kræsne kvinde, som kun ønsker det bedste af det bedste.

Produktsortimentet hos Gila & Feldt

Produktporteføljen er mangfoldig, så du kan med stor sikkerhed finde noget der passer til dig og dine behov. I sortimentet finder du blandt andet kjoler, sweatshirts og de absolut fedeste toppe. Netop dette store produktsortiment gør at de fleste kvinder kan finde deres style, hvad enten det er til hverdag eller festlige begivenheder.

I forbindelse med deres udvalg af accessoirers finder du halskæder, armbånd og øreringe – kort sagt de essentielle dele, som giver dit look ekstra kant og finesse.

Designet er meget glamourøst og moderne, både hvad angår accessoirers og beklædningsdele, hvilket sætter en tyk streg under det eksklusive og sofistikerede look man opnår med Gila & Feldt.

Mette /Mode Bloggen

Mode blogger