Solo butikkerne reddet!


Familien bag konkursramte Solo Clothing opkøber nu de 26 butikker landet over. En god løsning for kreditorer og ansatte mener kuratoren af konkursboet. TØJ er dog blevet kontaktet af en misfornøjet kreditor.

Sidst i september gik modevirksomheden Solo Clothing Company A/S konkurs. Butikkerne er nu opkøbt af familien, der står bag firmaet og kan drives som hidtil. På landsplan er butikkerne kun blevet fire ansatte fattigere.

Christian Jul Madsen fra Kromann Reumert, der er kurator for Solo Clothings konkursbo, fortæller til Børsen, at familien Nissen, der står bag moderselskabet, gav det bedste bud.

”Køberen blev Nissen-familien, som også står bag Solo Clothing Company. De lagde det med afstand bedste bud og har købt aktiviteterne gennem et andet selskab,” siger kurator Christian Jul Madsen, partner ved Kromann Reumert.

Den bedste løsning
Christian Juul Madsen mener, at moderselskabets køb er den bedste løsning – også for kreditorene.

”Derudfra har vi vurderet det bedste bud og den bedste løsning for kreditorerne. Hovedkreditorerne i konkursboet blev forelagt løsningen og var enige i, at det er den bedst mulige løsning,” fortæller kuratoren og peger på at løsningen ikke mindst har været den bedste for butikkernes ansatte:

”Det er selvfølgelig altid irriterende at tabe penge, men løsningen var den bedst opnåelige. Og samtidig indebar salget, at langt den overvejende del af de ansatte bevarede deres arbejdspladser”.

Forvirring bladt kreditorene
TØJ blev tidligere på ugen kontaktet af en misfornøjet kreditor, som mener, at Kromann Reumert i første omgang har meldt forkerte oplysninger ud til kreditorerne.

Han gør opmærksom på, at kreditorer, der udelukkende har handlet med butikkerne, ikke bør være omfattet af konkursen.

Derfor opfordrer han til, at hvis man som kreditor har modtaget konkursbrev fra Kromann Reumert, bør undersøge, om man har faktureret til hovedfirmaet Solo Clothing Company A/S i Grindsted eller til de enkelte butikker.

Mette /Mode Bloggen

Mode blogger