Sneaky Fox

sneaky-foxSneaky Fox er “strømpen” Så er det sagt! Tag f. eks. den absolut kedeligste kjole på og et par super lækre Sneaky Fox strømper og vupti, du er klar til party. Hele sættet ligner en million simpelthen bare på grund af et par strømper, og det er det de kan! Det er uanaset om vi taler alm. nylon strømper, knæ strømper eller bare deres sokker. Selv deres sokker er fede. På chopin.dk finder du det største udvalg af Sneaky Fox og de har nu også fåer Sneaky Fox leggings.

Sneaky Fox laver designer strømper til den modebevidste og stilfulde kvinde. Designet er helt unikt grundet den uhyre fantastisk gode kvalitet. Strømpernes one size størrelse er et koncept, der er virkelig beundringsværdigt, fordi Sneaky Fox’ one-size strømper jo passer til alle. Sneaky Fox strømper sidder godt på alle kvinder, lige gyldig om man er en small eller en Xlarge.

Gør dig selv den tjeneste og forkæl dig selv til det ypperste og køb et par totalt overlækre strømper fra Sneaky Fox. Det kan med 100 procent sikkerhed kun blive en succes. Med Sneaky Fox strømper føler du dig som en rigtig kvinde på selv den absolut kedeligste og mest triste dag.

Tina Maria fra paradise elsker sine Sneaky Fox tights og strømper. Ikke kun hendes party strømper men f.eks også disse pink strømper med prikker er hendes favoritter til hverdag!