Sneakers – en kæmpe success!

sneakersSuccessen Candice Cooper blev oprettet i 2006 og har siden da udgivet flere kvalitetsrige og flotte kollektioner med sko lavet af naturlige materialer af høj kvalitet. De har som formål at skabe en luksuriøs stil for individet, som samtidig er en fusion af trends og mode, kvalitet og god komfort. Det kan umuligt være svært at finde et par sko, der passer for den enkelte, fordi mulighederne er talrige. Skoene fås i flere farver, modeller og versioner.

Der findes flere online forhandlere af Candice Cooper sneakers. Jeg linker til et nogle af de bedste jer! Candice Cooper viser på disse online shops hvor fede deres kollektioner egentlig er. Her kan du udforske de mange muligheder. Samtidig findes butikkerne i flere forskellige lande. Blandt andet i Tyskland, Frankrig og USA. Den gode kvalitet du finder hos Candice Cooper er en afspejling af høje standarder hvad angår miljø, regler og kvalitet. Candice Cooper fremviser deres sko til shows flere gange årligt i forskellige lande, og er blevet et hurtigt voksende firma med en god omtale. Se dem på choopin.dk.

Candice Cooper sneakers fås i en rimelig prisklasse og giver derfor god mulighed for hverdagsluksus til en god pris. De fleste sneakers ligger på en pris mellem kr. 1000 til kr. 1500.  Inden for denne prisramme findes der forskellige sneakers med forskellige print, mønstre og særpræg. Candice Cooper sko og sneakers er originale, og ikke et eneste par sko er 100 % lig med et andet af samme type design. Dette skyldes deres blanding af materialer og farver. Candice Cooper passer i øvrigt rigtig godt til jeans.

Skoene findes med store variationer af farver. Du kan få helfarvede sko, men størsteparten af skoene har en hvid sål og kant, som skaber en vintage stil, da skindet er præget af en cremefarvet farve. Du har også mulighed for at prøve noget mere unikt som sko med blonder, flettet materiale i metalliske farver eller med huller, som ikke kun ser smarte ud, men også skaber en ventilation til foden på en varm sommerdag.