Shopping er et hit!

Modetøj online kvinder. Det rimer og klinger så skønt -i mine ører! Og det tror jeg også, at det gør for alle andre kuldskære kvinder her i dagens kolde danmark. For der findes da ikke noget der er blot en tøddel bedre end at sidde og shoppe dametøj online, hjemme i den varme stue med chai the på kanden eller varm kakao i koppen. Og hvis man er rigtig heldig en lækker kanelsnegl til at redde en, når man er ved at gå sukkerkold i shopperiet.

Det er faktisk opskriften på min yndlingsdag -og heldige mig har lige haft en af slagsen:-) Takket være krisen og stramninger i hoved og r… På mit arbejde må vi nemlig ikke længere få udbetalt vores overarbejde, så den står på afspadsering -og selvfølgelig hjemme shopping. Skønt!

For hvem gider bruge sin fridag på at rende rundt og ryste af kulde, få kolde tæer og næse, der render. Og måske endda gå forgæves og ende med at komme tomhændet og trist hjem igen med uforurettet sag. Nej vel, det er spild af god og glimrende afspadsering. Så hellere en gang sofashopping! Og så slipper man også for den dårlige samvittighed over at bruge alt for mange penge. Det føles ikke lige så alvorligt, at trykke numrene ind her på pc’en, som det gør, når man sætter chippen i maskinen i forretningen. Det her minder mere om en leg, et spil, bare lidt for sjov. Lige noget for mig!

Nu jeg tænker over det… Det er jo slet ikke kun her om vinteren, at det der net shopping er et hit i Danmark i mit lille hjem… For vi har jo, når alt kommer til at og stykket, rent ud sagt ikke det, der minder bare det fjerneste om en reel sommer. Så jeg tror det bliver en vinder. Også til sommer. Jeps. Fra og med nu af er jeg til modetøj -på nettet. I næste måned skal jeg på ferie og mund ikke at jeg skal bestille lidt fashion for women der.

 

Mette /Mode Bloggen

Mode blogger