Rosemunde er mere end hverdagstøj!

Rosemunde er et dansk brand nærmere betegnet fra Gentofte. Det er et brand med fokus på detaljer og materialer af høj klasse..

Alt i alt har man 50 medarbejdere, imens man opererer i over 20 lande. Som sagt er antallet af butikker på over 1000 i dag, hvor mange er håndplukket af Rosemunde selv. Dette er med til at skabe den eksklusivitet, som netop gør Rosemunde så efterspurgt og attraktivt.

Rosemunde til fest og hverdag

Det mangfoldige sortiment indeholder mange forskellige beklædningsdele, som kan gavne dig til både hverdag og fest. Om du skal en tur på café med veninderne, i byen eller blot bruge stilfuldt tøj i hverdagen, kan Rosemunde helt sikkert være en stor hjælp for dig.

I sortimentet finder du blandt andet toppe, kjoler, nederdele og jakker. Især førstnævnte, hvor man har brugt lækre tekstiler som silke og førsteklasses bomuld, har været et stort hit. Mange kvinder har iført sig dette og følt sig mere selvsikre, hvilket jo netop er hele formålet med modetøj!

Rosemunde er med andre ord et brand, som kan hjælpe dig i din søgen efter den unikke stil. Du kan kombinere tøjet med din nuværende garderobe eller opbygge dit klædeskab efter tøjet – valget er helt dit eget!

Dette skyldes naturligvis mangfoldigheden, hvor man designmæssigt har mulighed for, at vælge både farverige beklædningsdele og mere stilrene varianter.

Sidstnævnte kan blandes med alt, hvilket er et kæmpe plus, da du dermed kan kombinere din nuværende stil med modetøj fra Rosemunde, uden det går udover helhedsindtrykket – tværtimod! Mange kalder det Rosamunde men det hedder faktisk Rosemunde!

Vi anbefaler Rosemunde til både hverdag og fest – du kan desuden nemt finde tøjet online, da tøjet som sagt findes i mange webshops og fysiske butikker landet over.