Rabatkode til populær webshop – Chopin.dk

Elsker du at shoppe tøj, sko og accessories? Her hos Chopin kan du finde tøj fra en lang række kvalitetsmærker. Besøg webshoppen Chopin.dk eller butikken i Charlottenlund.

Der findes efterhånden mange modebutikker, både online og fysisk. Udvalget er stort, hvilket kan være forvirrende. Her hos Chopin føres kvalitetsmodetøj til kvinder. Der er udvalgt tøj fra en række lækre mærker, så du kan finde lige præcis det stykke tøj, du går og mangler.

I denne webshop kan du finde et bredt udvalg af lækkert tøj til den moderne kvinde. I menuen kan du klikke ind på de forskellige kategorier, hvis der er noget bestemt, du lige går og mangler. Du kan selvfølgelig også tage et generelt kig på alle de lækre varer, hvis du bare føler for at kigge lidt.

Hvis du er mere til at shoppe tøj i fysiske butikker, kan du besøge deres butik i Charlottenlund. Butikken er en af de lækreste Modebloggen har besøgt. Her fører de det samme kvalitetsbevidste udvalg som i webshoppen.

Udvalget i butikken er enormt, or du kan ikke undgå at gå ud af butikken hænderne fulde af poser med lækkert modetøj, sko og accessories.

I butikken finder du de sødeste ekspedienter som er klar til at hjælpe dig, hvis du skulle få brug for det. Og de har know how, det er tydeligt at mærke. Vi kan her fortælle at du oven i købet har mulighed for at få op til 200,00kr. i yderligere rabat som du kan bruge online.

Du skal logge ind på din kundekonto og bruge rabatkoden “XTRA100DK” og de 100kr. rabat fratrækkes ved køb over 799,00. Køber du herefter for 1.899 eller mere for du de 200,00kr. i rabat. Koden gælder til og med 29. februar 2020. Vær opmærksom på at koden ikke gælder hvis der udelukkende er nedsatte varer i indkøbskurven.

 

Sammensæt dit eget outfit

Det store udvalg gør, at du nemt kan finde lækre varer og sammensætte dine egne outfits med produkter fra webshoppen. Prøv f.eks. at finde dine nye yndlingsbukser – dem der bare sidder perfekt og passer til næsten alle lejligheder. I hverdagen kan du sætte en flot top sammen med bukserne og en blazer, for at gøre looket mere professionelt.

Hvis du vil nedtone det lidt, kan du sætte en t-shirt sammen med bukserne. Til fest kan du tage et par høje hæle på, og i hverdagen kan du tage et par sneakers på for at gøre det mere afslappet. Der er uanede muligheder for at skabe nogle flotte outfits.

Det gode ved vores webshop er, at du kan finde tøj fra en lang række kvalitetsmærker. Vi har nøje udvalgt alt det bedste til dig. Chopin Charlottenlund har via deres webshop set hvor der er et kæmpe miljø svineri omkring det at handle på nettet. De syntes derfor der skulle mere fokus på miljøet og stiftede sitet NoCo2.dk. En bevægelse Mode-bloggen.dk også er medlem af.

Du kan finde tøj fra vores eget mærker. Du kan finde tøj bl.a. disse mærker: Birkenstock, Black Colour, Blue Sportswear, Chopin Charlottenlund, Pajar, Costamani, Dolomite, Mos Mosh, Phillip Hog, Via Vai bare for at nævne nogen.

 

Noget til enhver smag

Hos Chopin kan du finde tøj til enhver smag. Udvalget er meget stort og varierer. Du kan finde tøj – toppe, blazere, bukser, cardigans, jeans, overtøj, kjoler, nederdele, shorts, skjorter, strikbluser, t-shirts og sportstøj.

Du kan også finde sko i mange forskellige udformninger – flip flops, støvler, sandaler, sneakers, høje hæle og skopleje. Du finder desuden et stort udvalg af flotte accessories – tørklæder, armbånd, bælter, handsker og vanter, strømper, tasker, ure og øreringe. Der er virkelig noget til ethvert behov.

 

Besøg butikken i Charlottenlund

I dag er de fleste mennesker vant til at shoppe på nettet. Det er bare så nemt og bekvemt. Det har selvfølgelig sine fordele at shoppe på nettet, men der er stadig en hel del, der stadig sværger til at shoppe i de fysiske butikker.

Hvis du er en af dem, er Chopin en butik du simpelthen ikke må gå uden om. Du finder Chopin på adressen Jægersborg Allé 17 i Charlottenlund. Du føler dig altid velkommen hos Chopin. Kik ind i butikken og mærk på tøjet. Det er noget, du ikke får muligheden for, når du handler på nettet.

Når du handler på nettet, kan du ikke prøve tøjet på. Vi har nok alle prøvet at spotte et stykke tøj, som ser helt fantastisk ud på bøjlen, men som er helt forfærdeligt, når det først kommer på. Du har dog selvfølgelig mulighed for at bytte det tøj du har købt online igen. Du kan også komme forbi butikken og prøve tøjet på foran spejlet, før du køber. På den måde er du sikker på at få det helt rigtige med dig hjem.

Det er dejlige ved Chopin. Uanset om du er til nettet eller fysisk butik, så har Chopin begge muligheder eller som mange gør… kombinerer og bruger begge dele.

I butikken kan du også finde det samme tøj, som du kan finde i webshoppen. De søde ekspedienter står klar med et smil og en hjælpende hånd.

Hvis du har brug for hjælp, er de altid klar til at komme med deres professionelle mening. Somme tider er det bare rart med en second opinion.

De søde ekspedienter kan sammensætte det helt rigtige look præcis til dig. Hvis du hellere vil shoppe på egen hånd, er du selvfølgelig også velkommen til det. Husk at bruge rabatkoden “XTRA100DK” hvis du kommer forbi nettet eller butikken og husk at du også at du ikke kan bruge koden til udelukkende at købe modetøj på udsalg. Vi ses hos Chopin.