Oakwood leather leggings

oakwood skindbukser - læderbukser i sortDe super hotte skindbukser fra Oakwood er og blir´ et totalt hit! Hvorfor? spørger man! Har du aldrig været ude for at dine favorit læder bukser er blevet alt for store og der er bare intet at gøre? Jo, det har alle der har ejet et par.

For når vi ser bort fra at de sidder “damn perfect” og ligner en million så er der éen ting der løser ovenstående problem. Oakwood leather leggings har været i gennem en behandling der gør at de kan vaskes ved 30 grader! Ja, du hørte rigtigt! Ikke nok med at det er meget nemmere at få dem rene, men de trækker sig tilbage igen ved vask og vokser derfor ikke konstant i størrelsen. Oakwood er et at Frankrigs´ mest populære skindhuse og er ikke hvilken som helst skind leverandør.

Oakwood er i øjeblikket ekstra kendt ved at være populær hos mange bloggere herunder den svenske mode blogger Kenza som også har været med til at designe sin egen linie hos Jofama. Oakwood leather leggings er i “Mega hot” kategorien som costumers choice!