Ny livsstil med plads til selvforkælelse

Det er de færreste, som har en dag om ugen hvor man tænker på sig selv og kun forkæler sig selv. De fleste bruger alle ugens dage på at tænke på andre og gøre hvad de kan for at andre skal have det godt.

Det kan være så krævende, at man af og til glemmer sig selv. At glemme sig selv betyder, at man med tiden kan få det dårligere.

Det skyldes, at der dermed er visse ting man begynder at negligere og det kan være yderst problematisk. Så fra den ene dag til den anden kan man gøre sig selv den tjeneste at ændre livsstil. Og skal man ændre livsstil kan man for eksempel ændre livsstil til en hvor man har fokus på sig selv og egne behov.

Mere tid og plads til dig selv

Mange de finder pludseligt ud af, at de har negligeret sig selv i mange år. Det kan være, at de slet ikke har gjort de ting, som de selv har brug for.

I stedet for har de kigget sig rundt og gjort hvad de kunne for deres omgivelser. Har man pludseligt et behov for at tænke på sig selv er der mange måder, hvorpå man kan gå i gang. For eksempel kan man begynde at gå i spa.

At tage en hel dag i spabad med sig selv kan være en næsten zen-agtig oplevelse. Her kommer man helt på bølgelængde med sig selv og man kan i høj grad gøre hvad man vil.

Skal det være endnu bedre og mere afslappende kan man starte dagen ud med at meditere. Man kan åbne øjnene og sætte sig direkte hen og begynde at meditere. Som udgangspunkt bør man tage en tår vand inden, da det er den nemmeste måde at vågne op på.

At gøre meditation til en del af ens livsstil kan være noget der tager tid da det kræver tilvænning.

Bliv god til at meditere

Grunden til, at det er så svært for nogle at meditere er, at man skal koncentrere sig meget. Når man mediterer skal man lukke alt andet ude og det er svært i en hverdag, hvor der altid er ting der skal gøres og ting man skal forholde sig til.

Med noget øvelse kan man dog sagtens gøre meditation til en del af ens livsstil.

Mette /Mode Bloggen

Mode blogger