Mos Mosh er luksuriøse materialer

Det super høj aktuelle Mos Mosh er at finde på choopin.dk. Så er det sagt, for har man først set det må man eje en top fra dem.

Mos Mosh blev etableret i 2010 af Kim Hyldahl. Hans vision var at skabe eksklusivt tøj til kvinder ved at bruge rene, luksuriøse materialer, der skulle tilsættes unikke detaljer. På rekordtid har Style Butlers slået sit navn fast over det meste af Europa. Mærket er især kendt for sine smukke, helstøbte kollektioner.

I dag er hun flyttet tilbage til Stockholm og koncentrerer sig 100% om Mos Mosh, som derudover også er begyndt at designe canvas tasker og smykker med samme statements. Det er nu 5. sæson vi har Mos Mosh på hylderne og vi glæder os til alt det der er på vej af Mos Mosh

Populariteten er ikke mindst på de højaktuelle t-shirts med print af enhver art, her i sommervarmen.

Lækker jakke fra Mos Mosh

Kollektionen blev første gang lanceret med et udvalg af fortrinsvis toppe, lette bukser og eksklusive cashmere-striktrøjer. I dag har kollektionen udviklet sig til at omfatte meget mere end det.

Mos Mosh er kendt for sine silke toppe i smal rib. Mos Mosh har de senere år lanceret flere eksklusive linjer, og kollektionen kan i dag købes i flere lande verden over.

Mos Mosh kollektioner er designet til den moderne, sofistikerede kvinde, der har sans for detaljen og er bevidst om kvaliteten. Tøjet er lavet af eksklusive materialer, og det er prydet med raffinerede håndlavede detaljer.

Tøjet er syet, så det klæder den kvindelige silhuette. Ved at købe Mos Mosh produkter får du et elegant og sofistikeret look. Læs om Mos Mosh – køb stil og kvalitet hos Choopin.dk.

Mos Mosh online shop

Hos Mos Mosh har du mulighed for at skabe dit eget look ved at sammensætte nogle af de lækre produkter fra vores kollektioner.

Kollektionen spænder bredt og tilbyder et stort udvalg inden for blandt andet kjoler og jeans. Du vil finde elegante og stilrige kjoler i forskellige varianter.

Mos Mosh har ingen online shop men så alligevel for der mange rigtig store forhandlere der stort set har hele kollektionen.