Love Stories overtager markedet

Der er mange populære mærker i undertøj og et af dem har hele tiden været Calvin Klein. Mærket er ejet af PVH Corp, som er en af verdens største tøj selskaber. Det ejer og markedsfører Calvin Klein mærket på verdensplan. Det store udvalg af Calvin Klein er populært og bare man kikker på det vanvittigt store udvalg af hipsters til kvinder bliver man træt af at tælle før man er færdig. Der er også verdens største skjorte og neckwear selskab og markedsfører en bred vifte af varer under egne varemærker. Varemærket Calvin Klein er stort.

Love Stories

Love Stories underwearMen lige nu er det i stedet det franske mærke Love Stories som stormer frem og tager de unge pigers hjerte med storm.

Undertøj er en nødvendighed, for at man kan holde sig varm hele dagen, hele natten, hele tiden og så desuden også for, at man ikke er helt nøgen indenunder sit tøj. Men undertøj behøver ikke absolut kun være en nødvendighed. Love Stories kan nemlig også være noget ekstraordinært, noget enestående og noget særligt. Hos Love Stories bliver undertøj set som og ikke mindst behandlet som noget ekstraordinært, der fortjener nøjagtigt lige så meget forkælelse og omsorg som alle mulige andre former for beklædning.

Love Stories er et verdenskendt, berømt, populært og yderst accepteret og ikke mindst respekteret mærke, som designer kollektioner blandt andet indenfor blandt andet tasker, punge og så selvfølgelig undertøj. Undertøjet bliver designet i kollektioner til både herrer og damer og er kendt for at have stilet, enkelt og minimalistisk i designet og looket.

Love Stories kollektioner er ypper moderne og betegnes faktisk som modetøj, men følger inden former for modetrends, mainstreams eller lignende. Love Stories undertøj er ikke til at sammenligne med andet, og mærket unikke tendenser stråler igennem i hver eneste sæt og hver eneste del af fra kollektionerne.

De unikke kollektioner fra Love Stories er delt op i forskellige modeller, for eksempel er der en damekollektionen, som består af simpelt undertøj til kvinder. Både Bh’er, underkjoler, trusser, hipsters, pants og trusser. Denne kollektion er enkel, som både kan ses ud fra undertøjets former og farver. Denne kollektion er baseret på, at den skal sidde meget tæt ind til kroppen, så man slet ikke kan se udenpå tøjet, at man har det på. Dette geniale koncept er en livredder, når man står og skal have en stram nederdel på, og så trusserne sidder og krøller inde bagved. Dette undgås fuldstændig med Love Stories hipsters og trusser.

Når det kommer til Love Stories kollektion i forhold til andre mærker, er der helt andre boller på suppen. Denne kollektion udstråler seksualitet og vulgærhed. Denne undertøjs kollektion fra Love Stories får al den kvindelighed frem, der overhovedet er mulig og viser kvinden fra den smukkeste og mest feminine side overhovedet.

Denne Love Stories kollektion består af alt lige fra Bh’er til hipsters og trusser og er populær for at være anderledes, men alligevel moderne og stilet. Love Stories gør i sine kollektioner med undertøj brug af mønstre i forskellige arter, men farverne og nuancerne, som du får dit undertøj i fra Love Stories er enten blå, brun, lilla, sort eller hvid, altså basale, neutrale og enkle farver, som igen følger det unikke og enestående look og den stil, som Love Stories er i besiddelse af.