Liebeskind har sin egen forhandler filosofi!

Forny din garderobe med tasker, punge, sko, trøjer eller jakker fra det fremadstormende tyske mærke Liebeskind Berlin – så er du sikker på, at gøre en god handel.

Liebeskind_maikeLiebeskind Berlin er kendt for deres flotte designs og høje kvalitet af tasker, som skinner igennem, når først man kigger nærmere på deres efterhånden store udvalg.

Mærket er forholdsvist nyt, men stormer fremad på den internationale modescene, hvor stilbevidste kvinder over hele verdenen allerede har taget de unikke designs til sig. At kvaliteten samtidig er i top er bare endnu et plus!

Liebeskind Berlin har som navnet antyder base i den tyske hovedstad Berlin; det er også i denne pulserende storby, at mærket henter store dele af sin inspiration. Berlin er en by i fremdrift, hvilket afspejler sig i mærkets appel – således rammer Liebeskind Berlin tasker blandt andet utrolig bredt, fordi deres produktportefølje er enormt mangfoldig.

Herudover får man tysk håndværk af højeste rang, hvor der aldrig bliver gået på kompromis med kvaliteten af materialerne. Til fremstillingen af tasker og punge bruges der af denne grund udelukkende førsteklasses skind og ægte læder, der har gennemgået flere kvalitetstjek og dermed lever op til mærkets høje standarder.

Hvor kan man købe Liebeskind Berlin?

Liebeskind Berlin er meget selektive, når det kommer til valg af forhandlere. Således er det ikke hvem som helst, der får lov til at forhandle det tyske mærke. Liebeskind Berlin går meget op i, at deres forhandlere deler mærkets egen filosofi og krav til god kundeservice og kvalitet; derfor håndplukker de kun de bedste butikker, som herefter får lov til at føre det komplette udvalg.

Liebeskind_chastity1Herhjemme i Danmark findes der naturligvis både fysiske butikker og webshops, der forhandler tøj og accessoirers fra Liebeskind Berlin.

Det kan være en god idé, at starte din jagt på internettet, da du mange gange kan finde produkterne markant billigere online end i de fysiske butikker. Det afhænger dog af butikken, hvorfor ovenstående ikke er nogen garanti.

Når først du går på opdagelse i sortimentet, så tør vi dog godt garantere, at du lynhurtigt finder noget interessant.

Således er sortimentet enormt mangfoldigt og indeholder mange forskellige tasker, kjoler, jakker, trøjer og punge. Ved at mikse blandt andet lynlåse, spænder og logoer så giver Liebeskind Berlin hvert enkelt produkt et eksklusivt og unikt look. Dette touch er vitalt og giver produkterne som en Liebeskind taske, helt sit eget liv som behager kvinder over hele verdenen.