Leder du efter modetøj?

Leder du efter nyt modetøj til din garderobe? Så kan du med fordel supplere dit nuværende tøj med stilfuldt tøj fra Rosemunde! Således får du dansk kvalitet i masser af farver og fantastiske tekstiler, der uomtvisteligt kan gøre din hverdagsgarderobe noget mere interessant.

Bag Rosemunde står den kreative designer Katrine Hannibal, der grundlagde mærket i 2004. Dermed er Rosemunde altså ét af mange nye danske modebrands, der er lanceret og vokset i dette årtusinde. Katrine Hannibal formåede på få år, at gøre Rosemunde efterspurgt af kvinder over hele Danmark, ligesom modetøjet efterhånden også er blevet introduceret til det internationale marked.

Dét finder du i sortimentet
Rosemunde har et udvalg af modetøj, der bugner af lækre kjoler, t-shirts, toppe og jeans. Du finder kort sagt alt, hvad du skal bruge i sortimentet fra den danske producent, der nægter at gå på kompromis med din oplevelse. Derfor får du tidsløse og topmoderne designs, der oven i købet udelukkende bliver udarbejdet i førsteklasses tekstiler. Sidstnævnte forhold er enormt vigtigt for dit helhedsindtryk, da tøjet ikke ’bare’ er behageligt at bære, men også holder i lang tid.

Gå på opdagelse i sortimentet fra Rosemunde, InWear og Rude Riders – du vil med sikkerhed blive positivt overrasket!

Mette /Mode Bloggen

Mode blogger