Lækre hollandske mærker!

YayaMed internettet er det efterhånden blevet en selvfølge at klikke sig ind på diverse hjemmesider og handle, hvad end man måtte have brug for. Dette betyder naturligvis, at du også kan finde hollandske mærker som 10days og Yaya online. Det er nemt og hurtigt for enhver at klikke sig ind på kollektionerne, og lige nu er online shoppene fyldt med den skønne efterårs kollektion for 2014. Du kan selvfølgelig også kikke dig hen til de tidligere kollektioner, hvor du med sikkerhed kan gøre dig et rigtig godt køb til fantastiske priser.

Jeg må have mere. Meget mere 10days og Yaya! det er blevet en helt sygelig trang og jeg burde nok melde mig til en eller anden støttegruppe for ofre for 10days og Yaya manien. Det er s.. ikke sjovt og jeg modtager næsten dagligt mindre og mindre venlige breve fra min tidligere så medgørlige bankrådgiver.

Man skulle ellers tro at jeg var rent guf. For bankerne og for krisen. Det er da sådan nogle som mig, der får hjulene til at spinne igen og holder gang i markedsøkonomien, ikke. Eller er det mig, der har fået noget galt i halsen?

Var det ikke forbruget vi skulle have gang i? Det var da det, de sagde, var det ikke, dengang vi fik vores midlertidige pensionsopsparing smidt i nakken. Og som jeg straks formøblede til et større udvalg af Blue Sportswear. Og det var faktisk derfor jeg udviklede min nu uønskede dårlige vane.

Jeg blev helt blød i knæene -og gør det stadig- når jeg kigger på de labre sager og jeg kan, kan, kan bare ikke gå forbi en butiksrude med tøjet i displayet uden lige at skulle ind og føle lidt på varerne. Og så går der ikke længe inden jeg står afklædt i prøverummet og drømmende ser mig selv iført netop den bluse eller den kjole ved adskillige kommende begivenheder. Og så ender det selvfølgelig md at jeg har tøjet med mig hjem.

Om der så er penge på kortet eller ej. Prøvede i sidste uge. Altså at lade være. Jeg så et skilt med udsalg på et af mine mærker, men gik forbi med blikket rettet fast fremad og et print af overtrækket på nethinden… Måtte vende om efter et par minutter. Jeg fik simpelthen koldsved og hjertebanken ved tanken om hvad jeg risikerede at gå glip af. Overtræk og kriser eller ej. Jeg må have meget mere Blue Sportswear!