Get soaked in luxury

Kollektioner med fokus på det luksuriøse hverdags-look har hjulpet Soaked in Luxury frem til deres position på det danske modemarked. Der er ingen tvivl om, at det danske mærke har en sikker status herhjemme, hvor mange kvinder forbinder Soaked in Luxury med kvalitet, innovation og ikke mindst det moderne feminine look som kan ses på choopin.dk.

Soaked-in-luxuryDa Soaked in Luxury blev lanceret tilbage i 2005, var det netop med fokus på, at bygge bro imellem high-end fashion og hverdagstøj. Derfor er kollektionerne altid meget imødesete, i og med at tøjet kan bæres af alle – og ikke mindst kan købes af alle, grundet de fordelagtige priser. Det er rent luxury.

Kendetegnet ved mode og elegante detaljer

Alle vil skille sig ud fra mængden i dag – det er blevet moderne at være iklædt noget specielt, hvad enten det er noget eksklusivt eller farverigt. Derfor kan du med god grund gå på opdagelse i sortimentet fra Soaked in Luxury, hvor der er fokus på de nyeste modetrends; dog altid med mærkets eget twist.
Mode med luksus for øje – sådan beskriver Soaked in Luxury deres eget tøj. En beskrivelse der hurtigt bliver bekræftet, da tøjet, som navnet også antyder, er meget high-end, men dog alligevel afslappet nok til også at kunne bruges i hverdagen. Netop denne kombination gør Soaked in luxury til et sikkert hit til et udsalg!