Ferierejse til Paris – se her hvorfor

Os her på Mode-bloggen.dk har lige været en tur i Paris, så vi tænkte at selvom dette er en modeblog så skal I ikke snydes for vores begejstring vedrørende Paris.

Hvad tænker du på, når du hører ordet Paris, udover mode selvfølgelig? Hvis du kommer til at tænke på romantik, oplevelser, verdenskendte seværdigheder, gastronomi, historie, shopping og skønne gåture, så rammer du nok essensen af Paris.

For Paris er byen som har det hele og det er dit, hvis du tager turen til den skønne franske hovedstad.

Paris er og bliver et overflødighedshorn af alt det bedste, og derfor tiltrækker byen også turister fra hele verden. Se herunder, hvad vi har valgt at fremhæve til din næste ferierejse til Paris:

  • Louvre
  • Eiffeltårnet
  • Versailles

Louvre – fordi Mona Lisa også er en del af din ferierejse

Allerede når du star foran museet, så fornemmer du at dette er noget helt særligt. Selve bygningen udgøres af et smukt slot, og på pladsen foran ser du den ikoniske glaspyramide, som du sikkert også har set i flere film.

Det mest berømte maleri på museet er utvivlsomt Mona, Lisa malet af Leonardo da Vinci. Det er med sikkerhed også det maleri, som der er mest søgning på, så forbered dig på kø og ventetid. Og pas også lige på ikke af ramt af én af de mange selfiestænger.

Og nu du er på det berømte museum, så husk at der er mange andre berømte malerier, end bare Mona Lisa. Se eksempelvis det meget berømte billede ”Frihed der fører folket” malet af Eugène Delacroix.

Eiffeltårnet – et absolut must, når din ferierejse går til Paris

Her er et af de allermest berømte vartegn for nogen by i verden overhovedet. ALLE kender Eiffeltårnet, og det er da absolut også en oplevelse at bestige det ikoniske tårn. Først og fremmest, fordi du har du en verdensklasseudsigt ud over hele Paris.

For det andet er det virkelig specielt at gå rundt i den tunge stålkonstruktion, og du skal nok overveje at blive nede, hvis du har problemer med højdeskræk. Under alle omstændigheder er Eiffeltårnet én af de ting, som bare skal stå på din to do liste for Paris. Før du bestiller rejse er det vigtig du tager en tur forbi Holiday News og læser mere om Paris.

Versailles – solkongens slot slår benene væk under dig

Der er overdådighed – og så er der Versailles. Slottet er enormt, og du kan kun blive imponeret over dette storslåede bygningsværk. Det imponerende slot blev opført af Ludvig d. 14, som indrettede det med overdådig luksus. I forbindelse med slottet findes også en fantastisk have.

I praksis fungerede slottet nærmest som en mindre by, for Ludvig. D. 14 trak hele sit hof, embedsmænd, tjenere, aristokrater og ministre med ud at bo på slottet. Her levede man så et fantastisk liv, mens store dele af den franske befolkning måtte leve et liv i fattigdom.

Husk nu også at se….

Paris er en by, som du kan besøge mange gange, og stadig have noget til gode. Vi kunne eksempelvis nævne Triumfbuen, Notre Dame, Sacré Coeur, Champs-Élysées og Pompidou-centret. Der venter dig med garanti en masse gode ting, i denne vidunderlige by.

Ses vi i Paris? Du kan godt begynde at forberede din næste ferierejse.

Mette /Mode Bloggen

Mode blogger