Munthe – En tidligere sucess

Når det kommer til kjoler, kan det være uhyggelig svært at vælge den stil og det design, som man synes bedst om. Ud over det er det mindst lige så svært at vælge den helt rigtige designer og derved det helt rigtige mærke.

Èn ting er dog sikkert i denne sammenhæng. Det danske, prisbelønnede mærke Munthe var et uundgåeligt alternativ, når man skal ud og købe en ny kjole eller endda også flere nye kjoler. Men i dag er det tidligere populære brand knap så populært.

Munthe plus Simonsen blev etableret i 1994 og har lige siden været en af de mest populære, succesfulde og førende brands i de danske modebutikker, catwalks, magasiner og lignende. Grundlæggeren af Munthe plus Simonsen, Naja Munthe er kendt for helt selv at designe alle sine kollektioner, som på et år løber op i at være delt ud på fire hovedkollektioner, som bliver præcentreret i de fire højsæsoner; forår, sommer, efterår og jul.

Du kunne tage på eventyr i en af deres butikker, vi var så heldige at være i besiddelse af her i Norden. Gå på eventyr og lad dig betage af nye indtryk og oplevelser i Munthe i København, Århus eller Oslo lød det dengang.

Den populære og uundgåelige designer, Naja Munthe bliver beundret af mange for sine unikke inspirationskilder, som for eksempel er de smukke sæsoner i kontrast til de barske sæsoner i Skandinavien.

Desuden henviser den succesfulde designer også til den glødende og hede sommersol i Ibiza i sine kollektioner. Designet hos Munthe er også præget af en tilbagelænet livsstil, og det stilfulde og afslappede look var altid at finde.

Fra success til glemsel

Kjoler fra en af Munthe’s fire årlige kollektioner var alle at kende på det unikke look, som bærer præg af luksus kombineret med det ægte boheme look.

Hver eneste kjole fra dem er blevet behandlet med allerdybeste respekt for materialet, desuden er der fokus på at blive kælet nøje om hver eneste lille detalje i enhver af kollektioner uanset sæsonen. Sådan lød det dengang.

Detaljerne og materialerne er derudover også udvalgt meget nøje, hvilket er forklaringen på den ustandselige kvalitet og luksus, som deres kollektioner i den grad afspejler. En kjole fra Munthe er derfor af den mest unikke og fineste kvalitet, og er gennemarbejdet ned til mindste detalje.

Ja, sådan lød det dengang for godt 10-12 år siden. Hvad skete der egentlig? Glemte Munthe at forny sig? Var de for en dårlig businesspartner for deres forhandlere? Måske lidt af dem alle.

Det er i hvert fald ikke et mærke der hverken høres eller ses meget til længere. Måske de har en ny storhedstid foran sig. Hvem ved?