Det går godt for Rosemunde

Rosemunde har netop offentliggjort årsregnskab for 2013. Regnskabet viser, at virksomheden med base i Vedbæk har mere end fordoblet indtjeningen i løbet af året. Af ledelsesberetningen fremgår det, at ledelsen i Rosemunde ApS anser årets resultat for tilfredsstillende.

Resultatopgørelsen viser, at Rosemunde gik ud af 2013 med et bruttoresultat på 30,6 mio. kr. mod 22,9 mio. kr. efter regnskabsåret 2012. Resultat af ordinær primær drift var på 14,3 mio. kr. mod 7,7 mio. kr. året før.

Ordinært resultat før skat lød på 12,5 mio. kr. mod 6 mio. kr. året før, mens årets resultat endte på 9,3 mio. kr. mod 4,5 mio. kr. i 2012.

Egenkapitalen var ved regnskabets afslutning på 10,1 mio. kr. mod 14,2 mio. kr. året før. Selskabets væsentligste aktiviteter består af detail- og engossalg af beklædning. Du kan se et Rosemunde udsalg her.

topHistorien bag Rosemunde

Bag Rosemunde står den danske designer Katrine Hannibal. Fascineret af design og det klassiske look har hun formået at etablere og udvide Rosemunde på smukkeste vis – således er man ikke blot repræsenteret i Danmark, men i store dele af Europa.

De fleste modetøjs buktikker og internet butikker med fokus på modetøj til kvinder har Rosemunde i sortimentet; dette er med til at sætte en tyk streg under populariteten.

Den luksuriøse ’Rosemunde’ finish gør tøjet unikt, uden det dog bliver for meget til hverdagsbrug.

De populære silkte toppe går som varmt brød. De kan nemlig bruges til alt muligt. Malou4u.com er en ad de netbutikker der har det største udvalg og der er virkelig masser af farver at vælge i mellem.

Tag et smut forbi Rosemunde og se det store udvalg som kan her.