Danske tøj brands

Vadum er én af mange nye danske tøjmærker, der er blomstret op de seneste år. Således skal vi ikke længere tilbage end 2005, før vi finder mærkets grundlæggelse. Siden er det dog gået stærkt, hvilket understreges af, at det moderigtige tøj i dag er meget efterspurgt.

Mærket Vadum blev som sagt grundlagt i 2005 af den danske designer Charlotte Vadum, samt hendes forretningspartner Vibeke Bernhoft. Fokussen fra start af har været på det designmæssige, uden man dog er gået på kompromis med kvaliteten. Derfor kan man altid forvente gode materialer og holdbare beklædningsdele, når man går på opdagelse i Vadums produktsortiment.

Forny din stil med tøj fra danske mærker

Vadum formår at blande det rå med det sofistikerede, hvilket selvsagt gør deres tøjkollektioner meget unikke. Sansen for detaljer er uovertruffen, hvilket særligt skyldes Charlotte Vadum, der står bag beklædningsdelene. Desuden gør detaljerne tøjet ekstra luksuriøst og unikt, hvilket igen er med til at understrege mærkets appel til de mode- og kvalitetsbevidste.

Kvaliteten er som sagt også helt i top. Uagtet om du køber trøjer, jeans eller jakker er du sikker på en super kvalitet, der gør tøjet modstandsdygtigt overfor hverdagens mange strabadser.
Vadum er oplagt til såvel hverdag som fest – og det spice´s perfekt op med et noget tøj fra Pieszak for der kan du også finde dine favoritter fra det danske brand i dag!