Costamani med mere

Hedder det Costa Mani eller hedder det Costamani? Jeg har aldrig kunne finde ud af det, så jeg brugte et par sekunder på at undersøge det! Altså på Google!

Det viser sig at firmaet hedder Costamani og brandet også hedder Costamani. Jeg var selvfølge klar over forkortelsen og man bruger derfor også ordet i daglig tale. Men da jeg søgte på det kom der mest på Costamani.

Men jeg har altid været vil med dette brand og har lige, igen, købt mig en kjole derfra.

pbo-kjoleJeg er lidt af en heldig kartoffel -og helt igennem super stilet med mit nye outfit fra Costamani!

Jeg har nemlig lige haft fornøjelsen af at blive fejret for mine nu 30 levede år -af familie og venner, der til min store overraskelse havde regnet ud, hvad der ville bringe lykke og glæde på min store dag. Et gavekort så stort, som jeg aldrig har set før. Et gavekort til tøj i massevis, online, som jeg så selv kunne vælge. Og det har jeg gjort! Stilet, kjole og i stor stil!

Der er allerede ankommet den første pakke med posten og jeg sidder i skrivende stund og stråler i min smukke nye bluse, som straks inspirerede mig til mere -meget mere!

Og heldigvis er udvalget tilpas stort til at jeg ikke kommer til at kede mig eller løbe tør for inspiration til nye looks og lækkerhed.

Elsker det mærke, det er så super klassisk og samtidig med kant og trendy detalje. Altid en sikker vinder, hvis man spørger mig.

Og altså også mine venner og familie. Det var et pletskud, en fuldtræffer, det der gavekort og jeg er glad for at de ike gik i den traditionelle retning og troppede op med en vase fra Holmegaard, en smedejernsgryde eller hvad man ellers kunne finde på til en 30 års fødselsdag. Det er rart at have gode venner, der forstår at værdsætte de rigtige sager her i verden.

Som mode og klæder -og hjemme shopping. Det skal de have, de fandt den rigtige gave! Se hele kollektionen af Costamani her.