Gør en grøn forskel med “No Co2”

De fleste er efterhånden klar over, at vi står over for en seriøs problemstilling med klimaforandringerne og vores forurenede miljø. De sidste årtiers levestil og forbrug er ved at sætte sine spor på vores planet, og hvis vi skal forhindre permanent skade, skal vi gøre noget med det samme.

Men hvad er det egentlig, som vi både som private og virksomheder kan gøre for at være mere grønne i vores handlinger og tankegang? Selvom man har gode og grønne intentioner, kan det være svært at finde ud af, hvor man skal starte.

Det er ikke mindst tilfældet, fordi der konstant kommer ny information om, hvad der er godt, sundt og grønt, og hvad der ikke er. Men hvis du drømmer om at være med til at gøre en forskel for miljøet og formindske dit eget CO2-aftryk, er der heldigvis hjælp at hente.

Noco2.dk – vejen til en grønnere verden

Hvis du vil være med til at gøre en grøn forskel, er noco2.dk et rigtigt godt sted at starte. Det er nemlig et projekt og et fællesskab, hvor både virksomheder og private står sammen om at lave små, men vigtige ændringer for miljøet skyld. Bag siden står forretningen Chopin som til hverdag oplever hvad små ændringer i forretningensgangen kan gøre.

Vi kender alle sammen det med, at det er nemmere at gennemføre et projekt eller komme i mål, når man er flere sammen om det. Ved hjælp af No Co2 kan du blive en del af et fællesskab, så du ikke står alene om den grønne udvikling, men i stedet bliver en del af noget større. Du kan se Chopin Charlottenlunds No co2 certifikat her.

Når flere går sammen om det samme endelige mål, vil man også se, at selv de små ting kan gøre en stor forskel. Hvis du vil være med til den grønne omstilling, kan du tilmelde dig No Co2 helt gratis og inspirere andre til at støtte op om den grønne udvikling og hoppe med på bølgen.

Det gøres blandt andet ved at indsætte et flot badge på din hjemmeside, som viser, at du tænker grønt – og inspirerer både kunder, konkurrenter og samarbejdspartnere til at gøre det samme.

Vigtig information til virksomheder og private

Uanset om du er en virksomhed eller en privatperson, er der meget, du kan gøre for at mindske dit aftryk på miljøet. Men det kan være svært at gennemskue, hvor man skal starte, og hvad der er vigtigt at fokusere på. Heldigvis er der på noco2.dk en masse information og inspiration at finde, som kan hjælpe dig godt i gang med den grønne omstilling.

Eksempelvis finder du en masse gode bud på, hvad du som virksomhed og privat kan gøre for at spare på CO2’en og naturens ressourcer. Hvis du vil være med til den grønne omstilling på en smart og solidarisk måde, er det et godt sted at starte.

Mette /Mode Bloggen

Mode blogger