Calvin Klein Low rise hipster og Bottoms up hipster

Den yderst populære Low rise serie fra Calvin Klein bliver opdateret til en version 2.0 hvis man kan sige det sådan. Calvin Klein low rise hipster bliver til Calvin Klein Bottoms up hipster. Sådan lød ordene fra Calvin Klein i starten af årsskiftet.

Men det skabte ramaskrig verden over for de mange Low rise fans, så Calvin Klein forsætter nu med den populære model alligevel. Nu kan begge modeller så erhverves.

Ordene lød også den gang at pasformen skulle være forbedret og hvordan skulle det så liiige kunne lade sig gøre ville mange nok spørge om, for Low Rise serien har om nogen været ekstremt populær.

Man har også fjernet lace kanten i linningen og påsat det kendte logo diskret hele vejen rundt.

Low Rise serien har altid været designet i en hel del basis farver samt et utal af mønstervariationer og sjove farve sammensætninger, hvilket det også vil være tilfældet i Bottoms up serien.

Det er ikke længere muligt at genbestille Low Rise hos Calvin Klein, så til alle jer inkarnerede Low Rise fans derude…Vi har dem kun så længe lager haves!!!

Den vejledende pris på både Low rise hipster og Bottoms up hipster er 139,95, men på chopin.dk kører vi med en fast lav pris på 109,95 og denne pris går også videre til Calvin Klein Bottoms up hipster.

I øjeblikket kan du få 30% rabat på alt Calvin Klein hvis du køber for over 500.- hvilket absolut er til at overse.

Det er 500 før rabatten fratrækkes så det er med at hamstre mens varerne er på lager for der kommer ikke flere.