Becksøndergaard er et samarbejde

Det danske brand Becksøndergaard er et resultat af et mangfoldigt samarbejde imellem Anna Søndergaard og Lis Beck. Med dette brand har begge designere udlevet deres drøm, nemlig at skabe et fashionabelt mærke, der kan bæres af alle danskere. Der er tørklæder helt ned til en pris af 149.- og de populære tørklæde serier i silke og uld til en pris af 499.

Becksøndergaard tog fart

BeckSöndergaardBeckSøndergaard har hovedkvarter i København, hvor det hele også tog fart i 2003. Siden har de to unge designere ikke set sig tilbage! Det hele startede en sen aften i Korea, hvor de to danskere faldt over åleskindsprodukter på et marked, som altså skulle vise sig at blive grundstenen i deres succes.

Der er ingen tvivl om at BeckSøndergaard er et af de danske flagskibe, når det kommer til mode og unikke designs. BeckSøndergaard´s kerne område er accessories og herunder specielt tørklæder og en af deres absolut største successer er serierne Supersize Nova og den skiftende alt efter sæsonen summer- og/eller  winter stars.

Begge serier findes i Chopin og findes i et utal af farver og print. Kunne du tænke dig at se et af de absolut største udvalg fra Becksøndergaard så kan du se det der.